Word onderdeel van tomblond

Bij Brouwerij Tomblond zijn we gepassioneerd door het ambacht van brouwen en zijn we trots op ons paradepaardje: Tomblond bieren. We geloven er sterk in dat de unieke smaken en het karakter van onze brouwsels een perfecte aanvulling kunnen zijn op uw winkelaanbod.

Tomblond is niet zomaar een bier; het is een verhaal in een fles, een beleving die uw klanten zullen waarderen. Onze toewijding aan kwaliteit, authenticiteit en smaak zorgt ervoor dat elke slok een verrukkelijke ervaring is. Met een assortiment dat varieert van verfrissend en licht tot rijk en vol van smaak, bieden onze bieren voor ieder wat wils.

We begrijpen dat het selecteren van producten voor uw winkel een zorgvuldig proces is. Daarom willen we graag de mogelijkheid bespreken om Tomblond bieren in uw assortiment op te nemen. We zijn flexibel en staan open voor overleg over de beste manier om onze bieren aan te bieden, zodat ze perfect passen bij de identiteit van uw winkel.

Bovendien moedigen we andere brouwerijen aan om contact met ons op te nemen voor mogelijke samenwerkingen of collabs. We geloven in de kracht van gemeenschap en de verrijkende ervaringen die voortkomen uit het samenwerken met gelijkgestemde ambachtslieden.

Laat ons weten wanneer het u schikt voor een gesprek over de mogelijkheden. Samen kunnen we uw klanten een unieke bierervaring bieden die de smaakpapillen prikkelt en de liefde voor vakmanschap viert.

Contact opnemen